maandag 2 januari 2012

Een momentje voor jezelf, of toch niet?

Na minuten lang wachten ben je eindelijk aan de beurt, hij komt als geroepen, je hield het bijna niet meer. De vrouwen onder ons staan regelmatig tientallen minuten in de rij voordat ze hem mogen bezoeken: de WC.
Géén idee wat dames altijd zo lang op de WC doen, maar er staat altijd een wachtrij bij het toilet. Bij het stappen, op evenementen of bij de bioscoop. Ik zelf heb met oud en nieuw twintig minuten moeten wachten, verschrikkelijk!
Eindelijk een momentje voor jezelf, de deur gaat dicht, je zit en je oog valt op.. de toiletreclame! Misschien lees je hem wel helemaal niet, maar meestal hangt hij prompt voor je neus en aangezien je toch zit kun je hem net zo goed even lezen toch?

Toiletreclame is het unieke medium met een 1-op-1 confrontatie en 100% selectiviteit op mannen en vrouwen. Tegenwoordig wordt ook toiletreclame minder saai! Van de klassieke poster naar…
Toilet experience
Geproduceerd door Altermedia voor Nokia


Spiegelstickers
Deze bevatten  vaak een boodschap met een knipoog

Talking toilet
Wizmark ontworp een toiletreclame met geluid.
De Whizmark reageert op de aanwezigheid van toiletbezoekers en speelt vervolgens een reclameboodschap af. Het apparaat is urinebestendig en vormt een mooi mikpunt voor mannelijke plassers, ook vrouwelijke plassers krijgen een reclameboodschap te horen!

Ik vraag me af of mensen wel zitten te wachten op een pratende WC, je zou er maar spontaan van naast de pot piesen!

1 opmerking: