dinsdag 13 december 2011

Reclamehelden

Charmant, grijs, een ladies man en bekend bij de meeste vrouwelijke kijkers: ‘George Clooney’. Een man die inmiddels aardig bekend is (vooral bij vrouwen) doordat hij zijn gezicht heeft laten zien in diverse reclamespotjes.

Opvallend is dat Clooney vooral te zien is in commercials van merken en producten die in trek zijn bij vrouwen. Dit bewijst dat niet alleen mannen graag iets ‘leuks’ voorbij zien komen. Ook vrouwen zien graag een aantrekkelijke verschijning voorbij komen op hun beeldbuis. Typische vrouwen merken bespelen de vrouwelijke hormonen op een slimme wijze.De reclames van Nespresso zijn inmiddels onmiskenbaar en door veel vrouwen wordt er direct een link gelegd met de charmante man ‘George Clooney’. De altijd en eeuwige charmeur is in diverse reclamespotjes van Nespresso te zien om het hart van de vrouw sneller te laten kloppen. Niet alleen voor het merk Nespresso maar ook voor Martini.




George Clooney is uitgegroeid tot een reclameheld, die merken een extra lading geeft.
Een merk dat ook gebruik maakt van een zogenaamde reclameheld is ‘Mr. Muscle’ al denk niet ik dat deze held veel hartjes sneller laat kloppen;)



Geen opmerkingen:

Een reactie posten